Apartement Osiedle Leśne

Apartament Osiedle Leśne Kuchnia_1a
Apartament Osiedle Leśne Kuchnia_2a
Apartament Osiedle Leśne Salon_5a
Apartament Osiedle Leśne Salon_2A
Apartament Osiedle Leśne Salon_6a
Apartament Osiedle Leśne Salon_1A
Apartament Osiedle Leśne Sypialnia_1a
Apartament Osiedle Leśne Sypialnia_3a
Apartament Osiedle Leśne Lazienka_1A
Apartament Osiedle Leśne Lazienka_2a
Apartament Osiedle Leśne Lazienka_3a
Apartament Osiedle Leśne Lazienka_4a
15_Pokój dziecka_s
16_Pokój dziecka_s

Dwupoziomowy apartament zaprojektowany został dla czteroosobowej rodziny. Znajduje się on tuż przy parku Fort Bema, co jest jego dodatkowym atutem. Właścicielom zależało na tym, aby wnętrze było eleganckie a jednocześnie funkcjonalne i wygodne dla mieszkających w nim dzieci.
Stonowana kolorystyka wnętrza połączona została z geometrycznymi wzorami tapet i dodatków. W całym wnętrzu powtarzają się te same materiały i wzory co daje wrażenie spójności i harmonii.
Zrezygnowano z obszernego holu na rzecz jadalni, która płynnie przechodzi w przestronny salon.  W salonie zaprojektowano wysoki regał, za którym schowane są schody na piętro. W sypialni główny akcent stanowi ściana z geometryczną tapetą, w której ukryte są drzwi do łazienki i garderoby. W kuchni, holu i większej łazience konsekwentnie zastosowano biało-szaro-czarny wzór płytek gresowych. Ze schematu wyłamuje się jedynie mniejsza łazienka, w której ułożono kolorowe kafle.

  • Facebook
  • Instagram
  • Google

INNE PROJEKTY